Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL :

Az Ön által kiválasztott és megrendelt árut visszaigazolásunkat követően 1-2 munkanapon belül  futárszolgálat szállítja ki az Ön által kiválasztott módon. Ezek a következők lehetnek.

1. Házhozszállítás:

A szállítás munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik. A szállítás díja bármely magyarországi település esetében egységesen bruttó 1190,- Ft. A szállítás pontos napjáról a futárszolgálat Önt e-mailben értesíti.

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, a következő munkanapon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre, és a megrendelését töröljük. A rendelés során a Megjegyzés rovatba célszerű beírni minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, hogy ki veszi át az árut, mindenképpen adja meg az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható cím esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útba igazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál.

2. Csomagpontra történő kiszállítás:

Önnek lehetősége van a több mint 160 OMV töltőállomás közül kiválasztani a legmegfelelőbbet. A munkanapokat figyelembe véve 24 órán belül csomagpontra kerül a küldemény, ezt követően 7 naptári napon keresztül bármikor, éjjel-nappal átvehető. A csomagpontra történő szállítás díja egységesen bruttó 890,- Ft.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL :

Az Ön által kiválasztott és megrendelt árut visszaigazolásunkat követően személyesen a következő címen lehet átvenni:

1097 Budapest, Gubacsi út 30/A  fsz. 003.

Munkanapokon:    H-Cs : 8-16 óráig,  P: 8-14 óráig.

A helyszínen lehetőség van bankkártyás fizetésre is.  (Visa, MasterCard, Maestro )

Ilyenkor természetesen szállítási költséget nem számítunk fel.