Vásárlás és szállítás

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)


A következő ÁSZF a Díva Kft. valamennyi árucikkére érvényes. Tájékoztatjuk, hogy a www.tigi.hu weboldal használatával, termékeink megrendelésével egyidejűleg Ön nyilatkozik arról, hogy egyetért az ÁSZF-ben foglaltakkal! Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe webáruházunk szolgáltatásait, ha jelen szerződés minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. 

A szerződés nyelve : magyar. A honlapon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbelinek, iktatásra nem kerül.


1. MEGRENDELÉS, REGISZTRÁCIÓ

Tájékoztatjuk, hogy termékeinket a szalonline.hu online felületén előzetes regisztráció után  rendelheti meg

Termékeinket a nap 24 órájában bármikor megrendelheti. Amennyiben segítségre van szüksége a termékekkel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunkon a feltüntetett időpontban kérdéseit telefonon is fölteheti. Ügyfélszolgálati időn kívül kérdéseit e-mailben teheti föl, melyre munkaidőben válaszolunk. 

Az adatbeviteli hibák javítására a vásárlási folyamat minden mozzanatában van lehetősége a vissza gomb megnyomásával. A megrendelt mennyiség javítására a "kosár tartalma" menüpontban van lehetősége, ide a vásárlási folyamat során bármikor visszatérhet. Ha  a megrendelés elküldése után veszi észre az adatbeviteli hibát, kérjük lehetőség szerint haladéktalanul tájékoztassa az ügyfélszolgálatunkat a lent feltüntetett időpontban és elérhetőségeken.

Megrendelését 48 órán belül visszaigazoljuk. Amennyiben a visszaigazoló e-mail 48 órán belül nem érkezik meg,  Ön mentesül rendelési kötöttsége alól.  A visszaigazoló e-mailben ellenőrizheti a megrendelt termék mennyiségét, árát,  szállítási címet, fizetési módot.

2. ÁRAK

Az internetes oldalunkon található valamennyi ár magyar forintban értendő és 27% Áfa-t tartalmaz. Ezen árhoz még a szállítási költség számítható.

Amennyiben hiányosság vagy elírás lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a hiba kijavítására. Cégünk ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatja Önt az új adatokról. Ön ezt követően vagy megerősíti a megrendelést vagy elállhat a szerződéstől.

3. SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Az Ön által kiválasztott és megrendelt árut visszaigazolásunkat követően 2-3 munkanapon belül a Trans-o-flex futárszolgálat szállítja ki Önnek. A szállítás munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik. A szállítás díja bármely magyarországi település esetében egységesen bruttó 990,- Ft. A szállítás pontos napjáról a Trans-o-flex futárszolgálat Önt e-mailben értesíti.

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, Ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre, és a megrendelését töröljük. A rendelés során a Megjegyzés rovatba célszerű beírni minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, hogy ki veszi át az árut, mindenképpen adja meg az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható cím esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál.

4. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL :

Az Ön által kiválasztott és megrendelt árut visszaigazolásunkat követően személyesen a következő címen lehet átvenni:

1097 Budapest, Gubacsi út 30. 1.em. 115.

Munkanapokon:    H-Cs : 9-16 óráig,  P: 9-15 óráig.

A helyszínen lehetőség van bankkártyás fizetésre is.  (Visa, MasterCard, Maestro )

Ilyenkor természetesen szállítási és utánvét kezelési költséget nem számítunk fel.

5. FIZETÉSI FELTÉTELEK

  • Készpénz : A számla ellenértékét az áru átvételekor a futárnak kell kifizetni készpénzben. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.  
  • Banki előreutalás : Banki utalás esetén pénzkezelési költséget nem számolunk föl.
  • Online fizetés bankkártyával : későbbiekben elérhető lesz az interneten keresztül történő fizetés

Amennyiben a rendelés során fizetési módként banki előreutalást választott, kérjük, szíveskedjék visszaigazolásunk megérkezése után a megrendelés teljes végösszegét (a szállítási díjjal együtt) bankszámlánkra átutalni: 

Díva Kft 

Bank:      OTP Bank  11709002-20618977

Fontos:  A megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse föl megrendelésének a számát, melyet a visszaigazoló e-mailben kapott.  Az összeg beérkezése után az árut 2 munkanapon belül házhoz szállítjuk.


6.  AZ ÁRU ÁTVÉTELE

Tájékoztatjuk, hogy a csomagolásért külön költséget nem számolunk föl. Kérjük átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

7.  REKLAMÁCIÓ ÉS JÓTÁLLÁS (HIBÁS TERMÉKEK CSERÉJE), SZAVATOSSÁG

A tigi.hu webáruházban forgalmazott termékek nagy részére - hajápolószerek, formázó termékek - nem vonatkozik kötelező jótállás.

Műszaki termékek esetében cégünk a törvény által előírt, illetve a gyártó által biztosított garanciális feltételek szerint jár el. Az általunk forgalmazott műszaki cikkekre - hajszárító, hajvasaló, hajsütő - a 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben meghatározott jótállás minimálisan 1 év. Az általunk forgalmazott termékekre cégünk a Ptk. 305. § szabályai szerint 2 év szavatosságot vállal. Hibás teljesítés esetén a hiba felfedezését követően a lehető legrövidebb időn belül -  lehetőleg írásban az info@tigi.hu e-mail címen -  jelezze felénk a problémát és  juttassa vissza címünkre a hibás árut. Hibás teljesítés esetén a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint a terméket az Ön választása szerint elsősorban kijavítjuk vagy kicseréljük. Amennyiben a cserére nincs mód, úgy a választása szerint árengedményt adunk, vagy Ön a vásárlástól elállhat és kérheti a termék vételárának visszatérítését. A termék megrendelésekor fizetett szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni, de a hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok és a jótállás érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés díja) cégünket terhelik. 

8. PANASZKEZELÉS 

A panaszok bejelentésére, kapcsolattartásra használható cím megegyezik a webáruház ügyfélszolgálati címével. Panaszát írásban jelentheti be az ügyfélszolgálatunkon. Elektronikus levelezési cím : info@tigi.hu. Tájékoztatjuk, hogy nem minősül panasznak, ha Ön a webáruházunk működésével, tevékenységével kapcsolatban kér tájékoztatást.

Az írásban - akár elektronikus úton is- tett panaszt 30 napon belül megválaszoljuk. A válaszhoz csatoljuk a panaszról felvett jegyzőkönyvet is. A panasz elutasító álláspontját webáruházunk indokolni köteles, valamint felhívjuk figyelmét a jogorvoslati lehetőségekre. A válasz másolati példányát kötelesek vagyunk megőrizni és az azt ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatni. A felvett jegyzőkönyv tartalmazza a fogyasztóvédelemről szóló 1997.évi CLV. törvényben előírt adatokat.

9.  ELÁLLÁS JOGA

Az alábbi rendelkezések kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő felhasználók (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek. Önnek joga van a vásárlástól a termék átvételét követően elállni, a következő módon.

Az áru átvételét követő 14 napon belül, indokolás nélkül elállhat a vásárlástól. Ön akár a 14. napon is visszaküldheti a terméket. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályait tartalmazó 45/2014. (II.26.) számú kormányrendelet rendelkezik. Az elállásra vonatkozó igényt ön e-mailben, postai úton vagy személyesen is bejelentheti. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket bontott vagy bontatlan állapotban kell a visszajuttatnia címünkre. Cégünk kizárólag sérülésmentes, rendeltetésszerű használatot meg nem haladóan használt termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent az Ön számára, a termék visszajuttatásáról azonban Önnek kell gondoskodnia.

Nem alkalmazható az elállás joga olyan termékekre amely "természeténél fogva nem szolgáltatható vissza", illetve DVD-kre valamint könyvekre sem amennyiben már kicsomagolták azokat.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Díva Kft kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követően azonnal, de max. 14 napon belül hiánytalanul visszautalja az Ön részére.

Tájékoztatjuk, hogy a tigi.hu webáruház követelheti a fogyasztótól a termékek nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Ezen felül egyéb költség az elállás kapcsán Önt nem terheli.

10.  ÉRVÉNYESSÉG

A jelen tájékoztatóban foglaltak - így a szállításra és megrendelésre vonatkozó feltételek is - továbbá a weboldalon feltüntetett árak csak és kizárólag az interneten keresztül történő megrendelés esetén érvényesek.

11.  ADATVÉDELEM,  ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk, hogy a tigi.hu webáruház szolgáltatásainak igénybevételéhez adatszolgáltatás önkéntes alapon történik. Cégünk a regisztráció során kizárólag olyan adatokat kér, melyek az Ön rendelésének teljesítéséhez feltétlenül szükségesek. Az Ön által a regisztráció során megadott adatok (név, cím, telefonszám) kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Beleegyezése nélkül semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki Önről harmadik félnek (kivéve igazságszolgáltatás és természetesen a futárszolgálat részére, akik a fuvarozási szerződésnek megfelelően az adatokat szintén az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezelik). Az Ön adataihoz cégünk munkaviszonyban álló megfelelő munkaterületen dolgozó alkalmazottai férhetnek hozzá kizárólag. 

Adatait cégünk az utolsó vásárlásától számítva 10 évig őrzi kivéve, ha ennek törlésére Öntől más írásbeli bejelentés érkezik.

Tájékoztatjuk, hogy jelszavát titkosan kezeljük és azt bármikor lehetősége van megváltoztatni!  Internetes csomagküldő áruházunkat használva Ön elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit és engedélyezi számunkra adatainak használatát az itt leírtak alapján. Ha bármilyen kérdése van ezzel vagy mással kapcsolatban kérjük, írjon nekünk (e-mail: info@tigi.hu) vagy hívja ügyfélszolgálatunkat!

Tájékoztató a cookie-k/sütik használatával kapcsolatban: Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában, ezért nélkülözhetetlen eszköz számunkra a weboldalunk működéséhez. 

"A cookie egy rövid szöveg, amelyet a felkeresett webhely küld el böngészőjébe. Segítségével a webhely megjegyzi a látogatásával kapcsolatos információkat, például az Ön által használt nyelvet és egyéb beállításokat. Ezáltal gördülékenyebbé válhat a következő látogatás, és könnyebb lesz a webhely használata. "

12.  JOGNYILATKOZAT

A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. 
Minden jog fenntartva!

Az oldal elemeinek teljes vagy részleges másolása, módosítása, bármilyen célra történő felhasználása nem engedélyezett! Az oldalakon található információk teljes vagy részleges közlése kizárólag cégünk írásos beleegyezésével történhet!

13.  ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

 

Telefonon:       ( 1)  238 0157

Mobil:               (20) 388 2760      Munkanapokon H-Cs.  9-16 óráig, P: 9-15 óráig

Fax:                    (1)   238 0159

 

Személyesen:    1097 Budapest, Gubacsi út 30. A ép. 

                              Munkanapokon  H-Cs.  9-16 óráig, P: 9-14 óráig

Postacím:            1097 Budapest, Gubacsi út 30. A ép.

E-mail :                 info@tigi.hu            

 

14. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK

Tulajdonos és üzemeltető:        Díva Kft

Székhely:                                       1097 Budapest, Gubacsi út 30.

Adószám:                                      11870656 -2-43  HU 11870656

Cégjegyzékszám:                        01-09-680629

Nyilvántartást v. Cégbírósag    Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Bankszámla:                                11709002-20618977

Adatvédelmi szám:                     03028-0001


Utolsó módosítás időpontja: 2019. január 20.

/* */