UA-74612828-1
  • Hajdúsító ajándékcsomag
  • 12.600 Ft
  • 8.900 Ft

  • Cikkszám: 1 x 250 ml + 1 x 200 ml + 1 x 300 ml
  • Készlet információ: Készleten
Exkluzív, díszdobozos ajándékcsomag, amely tartalmaz 1 db Fully Loaded sampont, 1 db Fully Loaded kondicionálót és 1 db Superstar Queen volumennövelő sprayt.Volumennövelő sampon és kondi...

Exkluzív, díszdobozos ajándékcsomag, amely tartalmaz 1 db Fully Loaded sampont, 1 db Fully Loaded kondicionálót és 1 db Superstar Queen volumennövelő sprayt.


Volumennövelő sampon és kondicionáló.

A legjobb dúsító sampon amit valaha megalkottak! Ez a legújabb dúsító technológiának köszönhető, mely a szárítás során nyeri el a legdúsabb formáját, és „dúsító memóriájának” köszönhetően hosszan megtartja.


„Feltöltő technológia”: egyedülálló dúsító memória a vékonyszálú hajra.
 
Sampon használat: habosítsuk fel nedves hajon, fókuszálva a hajtövekre. Öblítsük le, és folytassuk a hajápolást a FULLY LOADED dúsító kondicionáló zselével.
 
Dúsító hatóanyag: guarana, egy Dél-Amerikában őshonos gyógynövény, amely stimuláló, energizáló hatása miatt igen kedvelt.
A hajszál szerkezetébe hatolva duzzasztja a rostokat, így azok dúsabbnak, teltebbnek tűnnek. Ugyanakkor elképesztően ápolja és hidratálja a hajat. Ki ne imádná ezt az érzést!
 
„Rost erősítő technológia”: Behatol a hajszálakba és erősíti a rostokat.
 

Kondicionáló használat: Miután megmostuk a hajat a FULLY LOADED dúsító samponnal, vigyük fel a nedves hajra a középtől a hajvégekig, majd öblítsük le.
 
Dúsító hatóanyag: guarana, egy Dél-Amerikában őshonos gyógynövény, amely stimuláló, energizáló hatása miatt igen kedvelt.


Volumennövelő spray: Érezd magad királynőnek, nézz úgy ki, mint egy szupersztár! Legyen dús és hatalmas hajkoronád! Erősít és rugalmas tartást ad, dúsít és kondicionál. Természetes érzetet kelt, nem ragad.

Használat: Fújd nedves hajra


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó
/* */