• 8.990 Ft
  • 6.990 Ft

  • Gyártó: TIGI
  • Cikkszám: 2x750 ml
  • Készlet információ: Készleten
Volumennövelő sampon és kondicionáló.A legjobb dúsító sampon amit valaha megalkottak! Ez a legújabb dúsító technológiának köszönhető, mely a szárítás során nyeri el a legdúsabb...

Volumennövelő sampon és kondicionáló.

A legjobb dúsító sampon amit valaha megalkottak! Ez a legújabb dúsító technológiának köszönhető, mely a szárítás során nyeri el a legdúsabb formáját, és „dúsító memóriájának” köszönhetően hosszan megtartja.

„Feltöltő technológia”: egyedülálló dúsító memória a vékonyszálú hajra.
 
Sampon használat: habosítsuk fel nedves hajon, fókuszálva a hajtövekre. Öblítsük le, és folytassuk a hajápolást a FULLY LOADED dúsító kondicionáló zselével.
 
Dúsító hatóanyag: guarana, egy Dél-Amerikában őshonos gyógynövény, amely stimuláló, energizáló hatása miatt igen kedvelt.
A hajszál szerkezetébe hatolva duzzasztja a rostokat, így azok dúsabbnak, teltebbnek tűnnek. Ugyanakkor elképesztően ápolja és hidratálja a hajat. Ki ne imádná ezt az érzést!
 
„Rost erősítő technológia”: Behatol a hajszálakba és erősíti a rostokat.
 

Kondicionáló használat: Miután megmostuk a hajat a FULLY LOADED dúsító samponnal, vigyük fel a nedves hajra a középtől a hajvégekig, majd öblítsük le.
 
Dúsító hatóanyag: guarana, egy Dél-Amerikában őshonos gyógynövény, amely stimuláló, energizáló hatása miatt igen kedvelt.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó
/* */